Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96840
Intrebari 35993
Raspunsuri 164903
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Skandenberg!!! de octavian007
Vreau si eu sa stiu la skandenberg ce muschi ii folosesc cel mai mult......?  si daca fac exerciti pentru biceps  se vede vro diferecta la un meci de skandenberg?
Tags:
5
puncte
2655
vizualizari
17-10-2011 23:41:53
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
18-10-2011 07:18:11
Data:
Muschi folositi:antebrat ,biceps,umar si cea mai importanta incheietura.
Ai aici cateva sfaturi:
bratdefier.ro/index.php?tabindex=2&tabid=21&categID=53&s_name=Metode+antrenament
topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?t=10887 
* Raspuns acceptatVoturi: 55 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
18-10-2011 08:17:25
Data:
biceps,antebrat ,trbuie sa faci antrenament pentru tot bratulnu doar pt biceps,plus mai sunt cateva exerciti specifice pt skandenberg  
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Comentariul lui:
18-10-2011 08:40:18
Data:
Intre armwrestleri sunt cam doua mari categorii: unii care prefera antrenamentul la masa si altii cu greutati. Ambele sunt la fel de bune (probabil ca difera de la om la om sa afle ce i se potriveste mai bine).
In linii mari cel mai bine indiferent de ceea ce preferi este sa gasesti o modalitate sa le imbini (fiare si ska)

Un model de antrenament ar fi ska la masa 2Xsaptamana, in functie de timp sau chef si nivel de pregatire de la 30min la 2-4 ore, si 2Xfiare unde sa se puna accent pe antebrat, biceps, triceps, umeri si eventual spate si piept.

"Fiarele" se pot grupa piept/deltoizi/triceps/antebrat o data si spate/biceps/antebrat al doilea antrenament.

Pentru un incepator personal recomand sa nu combine antrenamentele, si sa faca doar 2 antrenamente pe saptama de ska cel putin 3-4 luni, dupa care sa introduca si "fiare".

In ceea ce priveste antrenamentul cu greutati si aici sunt impartite parerile, unii fac cu greutati moderate si mici multe repetari altii fac cu greutati mari si maximale doar cateva, iar spun ca e bine sa alegi ce simti ca iti merge mai bine si eventual cea mai buna alegere ar fi sa le combini. 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
18-10-2011 08:40:39
Data:
Antrenamentul de ska este foarte gresit vazut de cei mai multi, care vin la un antrenament sa puna si sa se creada fals mai buni ca cei infranti, care in realitate pot fi cu mult peste cei care i-au pus la antrenamente. De aia in loc sa fie antrenament se transforma in orice altceva numai in antrenament de ska nu.

Iata cateva sfaturi:
-la antrenament cei care in mod normal sunt mai puternici trebuie sa-i protejeze pe incepatori, pot lasa special bratul in pozitii dezavantajoase, sau sa piarda controlat si progresiv.
-cel mai indicat este acolo unde este posibil si sunt mai multi parteneri de antrenament sa te grupezi cu cineva apropiat de valoarea ta, unde nu sunt diferente mari de forta si se lucreaza "CU TEMA": unul incearca top, celalalt hook si invers. Sau high hand contra low hand si celelate tehnici alternate.
-meciul nu trebuie obligatoriu terminat, se poate face sub control pana la o anumita pozitie intermediara, de exemplu se face low hand contra hook si meciul se opreste atunci cand ori cel care face top reuseste sa "ia incheietura" adversarului, ori atunci cand cel ce face hook reuseste sa infasoare incheietura celuilalt, fata sa puna pana la capat.
-cu asta trebuia sa incep: o incalzire temeinica facuta la masa (trage fiecare de cate 10-20 ori si celalalt lasa mana cu o tensiune controlata si invers, mai multe serii si gimnastica bratului)
-LA ANTRENAMENT trebuie sa urmaresti sa menti totdeauna tehnica curata, iar daca simti ca pierzi si ai putea rezista intr-o pozitie indoielnica lasa orgoliul si pierde..e doar un antrenament.
-Deasemenea startul atunci cand este exersat poate fi facut "pana la jumate", adica pana atunci cand unul din cei doi preia initiativa meciului. (este bine sa fie facute si meciuri ca la concurs dar astea se fac ca pregatire speciala pe fond de odihna, cu incalzire foarte buna si rar)

Pe de alta parte daca ai forta cladita exclusiv pe fiare si vi la masa iti poti insusi o tehnica gresita (am vazut ca in special cei puternici fac press din pozitii total gresite) si risti sa te accidentezi, asta si datorita dezechilibrului "de forta specifica ska" si fortei brute facuta pe miscari de antrenament cu greutati care nu-ti protejeaza zonele unde se pune tensiune pe ligamente/tendoane intr-un meci de ska. Daca ai forta mare pe biceps si triceps, grupe care se dezvolta destul de bine cu antrenamentul cu fiare, va fi diferenta mare fata de zona incheietura/palma/degete, pe care nu le poti dezvolta specific pt. ska doar cu gantere si flexori, si atunci esti indreptat inspre o cu totul alta tehnica decat cea care poate ai fi vrut sa o faci. 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)