Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96841
Intrebari 35994
Raspunsuri 164913
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Romanul Ion de sarpele06
Am nevoie de niste trasaturi de caracter o caracterizare la Roza Lang nu gasesc nimic pe net, si nici nu am timp sa citesc tot romanul ca sa o gasesc pe ea. Am nevoie repede va rog.
Tags:
5
puncte
2767
vizualizari
28-11-2017 19:44:02
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
28-11-2017 19:57:17
Data:
Eu am un 5s, am verificat la mine si m-am uitat si pe youtube.
Intra agrafa vreo 2-3 mm, apoi apesi... incetiroe, iese tavita si per total agrafa e vreo 5 mm bagata.
Adica trebuia sa iasa destul de usor.
Da, iti recomand sa mergi la un service, sa nu-l strici mai rau. 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
28-11-2017 20:01:55
Data:
Haha, am deschis ambele intrebari si am incurcat raspunsurile.

Revenind la problema noastra:
Când Ion se sfâşie între pasiunea pentru frumoasa Florica şi patima pentru pământurile Anei lui Vasile Baciu, Titu trăieşte o iubire adolescentină pentru Lucreţia Dragu şi o aventură cu Roza Lang.

Deci Roza Lang este o sotie infidela.

Dacă ne raportăm la istoricul lui de viaţă, la traumele suferite, la doriţele neîndeplinite, putem vedea tot atâtea motive de nesiguranţă ce o pot face să înşele, să sufere de o tulburare de personalitate sau de comportament, să dezvolte un sindrom depresiv.

Cuta citeva referate si apoi cauti in textul referatului tot ce apare despre Roza Lang.
Google nu stie sa caute si in interiorul fisierelor doc... mai ales daca sint arhivate. 
* Raspuns acceptatVoturi: 16 Voteaza

Comentariul lui:
28-11-2017 20:14:50
Data:
multumesc mult!! 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
28-11-2017 20:17:52
Data:
Bafta si nota mare :) 
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza

Comentariul lui:
29-11-2017 14:46:16
Data:
Poate te anunta si urmatoarele randuri: Nuantarea algoritmica a textului lui Liviu Rebrcanu interpretata ca stil cenusiu de critica impresionista este o trasatura definitorie a tehnicii de roman realist si este necesar sa o evidentiem pentru intelegerea artei scriitorului. Vom alege, nu algoritmul evolutiei lui Ion, pe care l-am trasat deja, ci al lui Titu Herdelea intr-un fragment vizand relatia lui cu Roza Lang. Fiecare cuvant are o nuanta: Titu umbla dupa Roza si n-o putea intalni". Pasul urmator al algoritmului este interior nu mai era atat de nerabdator", avea o emotie stranie care-l facea sa nu se prapadeasca cu firea pentru a o vedea". Este apoi consemnata nuanta ca la usa ei ii tremurase inima de fericire", cu verbul la trecut, mai exact la mai mult ca perfect. Vine momentul sfaramarii icoanei din el a Rozei, cu halat murdar de stamba", cu parul valvoi". incat se intreaba asta sa fie femeia, pe care am iubit-o cu patima acum abia doua luni?". Schimonosirea fetei eroinei il uluieste: .,si ce frumoasa mi se parea atunci!". . Se accentuiaza discutia pe termenul dumneata", cu care i se adreseaza, incat Titu . constata ca s-a stins o iubire in sufletul meu", apoi n-a fost iubire", apoi un foc de paie", apoi, n-am iubit-o si nu m-a iubit", apoi ne-am mintit". Dupa ce ajunge acasa lovitura decisiva i-o da doamna Herdelea, care comenteaza evenimentul daca a fost ea in stare sa se fina pana si cu practicantul notarului". Titu remarca reactia, un bici de foc", caie-i arde icoana in Vreme ce eu o purtam in suflet si in visuri, ea". Pentru cititorul neavizat sau de joasa competenta este un stil cenusiu, pentru analistul subtil este densitate de nuante algoritmice.

Caracterul realist decurge mai ales din faptul ca, asemeni lui Balzac, Liviu Rebreanu face un studiu al satului, al taranului, al problemelor sociale, al raporturilor dintre oameni. Acest spirit scientist, sociologic este o trasatura a artei lui Liviu Rebreanu. De aceea credem ca trebuie receptat textul lui Liviu Rebreanu intotdeauna prin aceasta trasatura definitorie a realismului obiectiv.
Bafta!
 
* ComentariuVoturi: 16 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)